έχε το νου σου στο παιδί..




Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ιωακείμ Παπαχρόνης, Καζαμίας 2013

Ιωακείμ Παπαχρόνης





Καζαμίας 2013

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
-Δυστυχώς, δεν επήλθε το τέλος του κόσμου και πρέπει μόνοι μας να βγάλουμε τα φίδια μας από το λάκκο που σκάψαμε και πέσαμε μέσα.
-Τα νεύρα των Ελλήνων είναι στην τσίτα. Πολλοί αποφορτίζονται σπάζοντας στο ξύλο χιονάνθρωπους, φαντασιωνόμενοι ότι βάλλουν κατά πολιτικών.
-Η ελληνική κοινωνία σοκάρεται!! Κατά την ευλογία των υδάτων τραυματίζεται στο σταυρό ο Απόστολος Γκλέτσος από το σταυρό του παπά που τον σημάδευσε για να τον διευκολύνει στην ανάσυρση…
-Αναδιάρθρωση του ελληνικού δημοσίου. Κλείνει η εταιρία διαχείρισης αλυκών. Τα στελέχη της αρνούνται να μεταταχθούν, ισχυριζόμενοι ότι δεν ολοκλήρωσαν το έργο τους που απαιτούσε αναμονή επί χρόνια να εξατμιστεί το νερό για να μαζέψουν το αλάτι.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
-Αποφυλακίζεται ο Άκης και αμετανόητος κλέβει ως και τις εντυπώσεις. Σαλεμένος από τη στέρηση σούσι, δηλώνει: 29 κατασκευαστές πλυντηρίων χρημάτων συνιστούνε offshore. Βγάζει όλους τους λεκέδες από το ποινικό τους μητρώο…
-Η κοιλιά του Πάγκαλου κηρύσσεται ανεξάρτητη εκλογική περιφέρεια.
-Γιορτή των ερωτευμένων. Τα μανάβικα κάνουν χρυσές δουλειές πουλώντας ανθοδέσμες λαχανικών.
-29 Φεβρουαρίου: Ανακοινώνονται προσλήψεις.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Εξηκοστή όγδοη κρίσιμη εβδομάδα για την Ελλάδα.
-Ο Στουρνάρας κερδίζει επάξια το προσωνύμιο «γκρούπι» , δηλαδή άτομο που συνοδεύει τα γκρουπ στις εμφανίσεις τους και ικανοποιεί κάθε τους απαίτηση .
-Ο Σαμαράς αφήνει τα ίχνη του στη συνάντηση κορυφής: πατάει σκυλόσκατα έξω από το ευρωκοινοβούλιο και τα σκορπίζει παντού.
Προσπαθεί να επικοινωνήσει με το θεό, αλλά η υπόσταση του θεού που ασχολείται με τη χώρα απουσιάζει και του απαντά τηλεφωνητής πως όλες οι προσευχές είναι μάταιες για τους έλληνες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
-Οι γερμανοί ξανάρχονται και πέφτει χρήμα στην αγορά. Γερμανικά αεροπλάνα ρίχνουν πεντάευρα με τυπωμένο πάνω τους το μήνυμα «παραδοθείτε».
Η Μέρκελ, καλού κακού, κλαίει μη τύχει και ρωτήσουν. Δηλώνει πως τα ζώα του τσίρκου αγαπάνε το θηριοδαμαστή τους γιατί χωρίς αυτόν θα ήταν αναγκασμένα να αναζητήσουν τροφή στη ζούγκλα της οικονομίας.
Με τις γερμανικές εισροές, η κυβέρνηση προωθεί τις επενδύσεις.
Μοιράζει 10000 κινέζικες εσωτερικές επενδύσεις μπουφάν για το κρύο.

ΜΑΪΟΣ
-Εις ένδειξη τιμής, η κυβέρνηση αποφασίζει τη δημιουργία γιγαντιαίας σκαλιστής προτομής της Μέρκελ πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.
Τεράστια πλήθη αγανακτισμένων συγκεντρώνονται διαμαρτυρόμενοι πως η φάτσα της τους ενοχλεί ενώ πίνουν τον καφέ τους στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
-Γιουροβίζιον: την Ελλάδα εκπροσωπεί τρόικα του Eurogroup με διασκευή του πάλαι ποτέ ύμνου του ελληνισμού «its the final countdown» του γκρουπ Europe, στέλνοντας ακόμα ένα εκβιαστικό μήνυμα στον Ελληνικό λαό για την κρισιμότητα της ελληνικής κατάστασης

ΙΟΥΝΙΟΣ
-Έντονη φημολογία ότι μας ψεκάζουν με το υγρό υποβοήθησης βιασμού GHB, που προκαλεί ύπνωση, αναστολή των αμυνών και αμνησία στα θύματα.
Μια άλλη θεωρία υποστηρίζει πως οι βουλευτές μας έχουν καταληφθεί από παρά τη φύσει δυνάμεις και μετατράπηκαν σε κούφια κουκούλια φιλοδοξιών πλεγμένα σε έναν ενδοσκελετό ναρκισσιστικών επιθυμιών.
-Πανελλήνιες εξετάσεις: η τρόικα βάζει ως θέμα έκθεσης την ετήσια έκθεση της και βαθμολογεί τους πάντες κάτω από τη βάση.
Καζαμίας 2013
ΙΟΥΛΙΟΣ:
-Ο Μιχαλο-λάκκος προτείνει το μαρκάρισμα όλων των καθαρόαιμων ακολούθων του ποιμνίου του με ανεξάλειπτη κτηνιατρική σφραγίδα «μοσχάρια ελληνικής προέλευσης-προστατευόμενο είδος ».
-Προτείνεται να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ ως περιοδεύον τσίρκο με ζώα.
-Ο Βενιζέλος πραγματοποιεί το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στο ολυμπιακό στάδιο, και απευθύνεται στο πολυπληθές κοινό ως support ολιγομελές group που ανοίγει τη συναυλία των Rolling Stones.
-Η Ελλάδα εκβιάζεται: ή θα της κοστίσει το κούρεμα των ομολόγων της 10 δις ευρώ ή θα κοστίζει το απλό κούρεμα σε μπαρμπέρη 10 δις δραχμές.
-Τα μαγαζιά παραμένουν ανοικτά όλες τις Κυριακές, δίχως να παρατηρείται αυξημένη κίνηση γιατί εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται, διωκόμενοι λόγω χρεών, στα αστυνομικά τμήματα κάθε Κυριακή

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
-Διακοπές γιοκ. Οι έλληνες έχουν πλέον καταθέσεις μονάχα σε τράπεζες σπέρματος, όπου αφήνουν τους καρπούς των προσπαθειών τους με αντάλλαγμα ένα εικοσάευρο. Μετρητά στην Ελλάδα έχουν μόνο οι παραχαράκτες.
-Η Μύκονος γεμίζει από Αλβανούς gay και Ρώσους μαφιόζους.
-Θαύμα στις 15 του μήνα! Δάκρυσε η εικόνα του Κουβέλη για το δράμα των Ελλήνων. (αν και πολλοί το αποδίδουν σε στημένο παιχνίδι.
-Καμία πυρκαγιά στη χώρα. Οι πρώην εμπρηστές αναμένουν, ως παράνομοι πια υλοτόμοι, τον επερχόμενο άγριο χειμώνα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
-Στη ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός ανακοινώνει το κυβερνητικό πλάνο της πώλησης των φυκιών του Θερμαϊκού για μεταξωτές κορδέλες…
-Ξανά λάθος υπολογισμοί στο σκάψιμο του τούνελ. Βγήκαμε σε άλλη πτέρυγα της φυλακής μας.
-Η Ελλάδα υποβαθμίζεται από τον οίκο αξιολόγησης «Standard , you are pours» αλλά αναβαθμίζεται από τον οίκο ανοχής «Goldmen who suck» σε ΑΑ οίκο ανοχής παρανομιών πλουσίων.
-Παίρνονται άλλα μέτρα για τους πολλούς κι άλλα σταθμά για τους πλούσιους. - -Έκτακτη εισφορά στην κάθε μας μέρα. Θα καταβάλουμε τίμημα για το δικαίωμα μας να τη ζούμε

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
-Τα οπωροκηπευτικά στη λαϊκή είναι πιο απρόσιτα και πιο ακριβά κι από πίνακες νεκρής φύσης με φρούτα.
-Έρευνες κατέδειξαν τις αυξημένες ποσότητες αέρα κοπανιστού στο υπέδαφος των Ελλήνων.
-Το μέτρο της υπερφορολόγησης του φυσικού αερίου δεν αποδίδει και γι αυτό η κυβέρνηση εφαρμόζει το ισοδύναμο μέτρο της φορολόγησης των αεριών που παράγουμε ,σε υπερβολικές ποσότητες πλέον λόγω συχνής φασολάδας. Θα τοποθετηθούν μετρητές μεθανίου σε κάθε σπίτι. Σκέψεις και για φορολόγηση του αέρα που αναπνέουμε, προκαλούν σάλο και το υπουργείο κάνει πίσω.
-Αύξηση στις πωλήσεις μετατροπέων σκατών σε παξιμάδι και σε Pellet.
-Πρωτοφανής αύξηση στις εξαγωγές χρυσών δοντιών
-Σάλος από την αποκάλυψη πως βουλευτές, για να συμπληρώσουν το εισόδημα τους, αξιοποιώντας την εμπειρία τους, γυρίζουν τσόντες στην Sirina . Χαρακτηριστικοί τίτλοι : «όλη η Αθήνα σε τεντωμένο καβ@ί», σκοπίμως επιλεγμένος για να υποδηλώσει και τον κοινωνικό τους προβληματισμό για τους συμπολίτες τους που βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί με βασικό πρωταγωνιστή γνωστό άνθρωπο των γαμάτων και τεκνών , και « Οι λευκοί γα@άνε και δέρνουν» , ρεαλιστικό βίαιο πορνό με πρωταγωνιστές τους νέους γκουσγκούνηδες της πολιτικής, κασσιδιάρηδες κι ερωτιάρηδες

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
-Η θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος μοιάζει με τη θεμελίωση του γιοφυριού της Άρτας. Πρέπει να κτίσεις και τη ζωή σου για να το καταφέρεις
-Η κυβέρνηση χορογραφεί εν χορδαίς και οργάνοις το σύγχρονο χορό του Ζαλόγγου, την «τελική λύση» για το ασφαλιστικό. Προβλέπεται η προώθηση της εθελουσίας εξόδου από τη ζωή ενός εκατομμυρίου ηλικιωμένων με τις ευλογίες του συστήματος και τη χορήγηση επιδόματος ευθανασίας.
-Χαρμόσυνο μήνυμα εν όψει εορτών ! Η Σωτηρία για την Ελλάδα έρχεται εξ ουρανού! Μετεωρίτης πλούσιος σε σπάνια μέταλλα αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα μας . Η αξία των κοιτασμάτων μπουρδονίου που περιέχει, υπολογίζεται σε 1,3 τρις ευρώ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
-Σάλος με την αναποτελεσματικότητα των γενοσήμων! Αυτό του Βιάγκρα –το Ποδάγκρα- προκαλεί παλινόρθωση μονάχα στις τρίχες της άνω κεφαλής …
-Η ψυχολογία των ελλήνων είναι στο ναδίρ. 8εκατομμύρια Έλληνες νιώθουν στον πάτο της ψυχής τους έναν ανθρωπάκο που βαδίζει σκυφτά.
-Η σελίδα στο φ/β «πουλάω το νεφρό μου» αριθμεί 500000 μέλη.
-Κλείνουν και τα τελευταία εμπορικά κέντρα που μετατρέπονται πια σε πόλεις φαντάσματα που αντηχούν από στοιχειωμένες μνήμες καλοπερασάκηδων. Χιλιάδες ζόμπι συνέλληνες περιφέρονται εις μάτην αναζητώντας για μία ακόμη φορά το χαρμόσυνο πνεύμα των εορτών ..


πηγή: https://www.facebook.com/ioakim.papachronis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου