έχε το νου σου στο παιδί..




Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τούτο το τρένο είμαστε ΕΜΕΙΣ!. - Β.Παπακωνσταντίνου wmv



"Σαν σήμερα πολλά μικρά αγγελούδια άνοιξαν τα ματάκια τους και χαμογέλασαν στον κόσμο που ήταν έτοιμος να ανοιχτεί μπροστά τους.
Το καθένα από αυτά βουτηγμένο στην αθωότητα του.
Ένα από αυτά τα αγγελούδια, το πιο ξεχωριστό (για μένα τουλάχιστον), ήταν η Ρενα , άνοιξε τα ματάκια του και χαμογέλασε στην ζωή που ξεκινούσε το ταξίδι της.
Στην ζεστασιά αυτού του χαμόγελου πλαισιώθηκε μια ολόκληρη προσωπικότητα…
Η Ρενα λοιπόν.
Ποια είναι στα αλήθεια η Ρενα....δεν την γνωριζω θα γραψω ομως οτι εγω εχω καταλαβει κι οπου κανω λαθος.....διορθωστε με..
Ένας άγγελος έκπτωτος, με φτερά άφαντα μα με μια καρδιά παραδεισένια, ικανή να φιλοξενήσει στα σοκάκια τους όλο τον κόσμο. Είναι όμορφη, έξυπνη, ευγενική και σε κάνει να αναρωτιέσαι με τι κριτήρια άραγε ο Θεός σε κάποιους ανθρώπους τα χαρίζει όλα; Όμως αυτό που πραγματικά την κάνει να ξεχωρίζει είναι το πόσο αισιόδοξος και θετικός άνθρωπος είναι. Είναι σαν να έχει μια τσάντα στην ποδιά της και να μοιράζει όνειρα και ελπίδες σε όσους ξέρει και αγαπά. Είναι μαγικός ο τρόπος που ζει την ζωή, σαν να είναι σε ένα πάρτυ και να διασκεδάζει. Την θαυμάζω πραγματικά, γιατί είναι από τους λίγους ανθρώπους που έχουν το κουράγιο να ζήσουν την ζωή και να χαμογελάσουν στις δυσκολίες.
Ίσως γι αυτό είναι τόσο αγαπητή, γιατί θέλει να ευχαριστεί τον καθένα που βρίσκεται και αναπνέει δίπλα της, πολλές φορές και άτομα που ούτε καν γνωρίζει. Γιατί έτσι είναι εκείνη, θέλει να βλέπει τους ανθρώπους να χαμογελούν.
Όποιος την ξέρει, θεωρείται τυχερός. Γιατί γνώρισε έναν άνθρωπο με το πρώτο γράμμα κεφαλαίο. Θέλω λοιπόν να ξέρει πως είναι τιμή μου που είναι [φιλη] μου .
Μικρέ μου άγγελε λοιπόν σου εύχομαι αυτή η χρονιά που ανοίγεται μπροστά σου να είναι γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και τύχη Να έχεις γύρω σου μόνο άτομα που σε αγαπούν και ευτυχία.
Μακάρι αυτό το φωτεινό χαμόγελο που στολίζει το προσωπάκι σου να μην σβήσει ποτέ και να συνεχίσεις να είσαι τόσο υπέροχη όσο είσαι, γιατί δεν πάει πιο πάνω.
Η ζωή είναι ένα παραμύθι.
Στο δικό μου παραμύθι εσύ πάντα θα είσαι ο φύλακας άγγελος.
Να σε χαίρομαστε λοιπόν και να ‘σαι πάντα ευτυχισμένη!! Και εύχομαι την ώρα που θα σβήνεις τα κεράκια σου, όλες οι ευχές που θα κάνεις εσύ για εσένα αλλά και εμείς, να διασκορπιστούν στους πέντε ανέμους και να ακουστούν στα πέρατα της πλάσης ώστε η ευτυχία να ‘ναι το φυλαχτό σου."
Πηνελοπη....


Ξερεις κατι Πηνελοπη ?
Φαινεται πως εκεινο το μικρο αγγελακι παρεμεινε μικρο.
Μικρο και φοβισμενο απο την σκληροτητα του κοσμου αυτου.
Δεν αντεξε να μεγαλωσει.
Ειδες βαζω τελειες.
Παντα με τρομαζαν οι τελειες σου ειπα.
Τα αποσιωπητικα λατρευα.
.....................
Θελω να κλεισω τα ματια για λιγο και να μη σκεφτομαι τ αδικα.
Δεν λεω ΑΝΤΙΟ
Δεν προδιδω τους ανθρωπους που αγαπω.
Θελω να ξαναρθω οταν και παλι θα χαμογελω .
Οχι δεν με πειραξε κανεις.
Στ ορκιζομαι , κανεις!
Αραγε με πιστευεις?
...........................................
Κρατησα το δωρο σου....για να ξαναρθω καποτε....
μ ακους?
Αληθεια στο λεω θα μου λειψετε...

Καληνυχτα...







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου